Frakt fra 69,- | Fri frakt over 1249,- | Alltid 30-80%

HVA ER FORSKJELLEN PÅ OUTLET OG SALG?

Har du noen gang lurt på hva forskjellen mellom outlet og salg er? Vi gir deg svaret i denne artikkelen!

Outlet

Både outlet og salg kan gi deg muligheten til å kjøpe klær til en lavere pris. Men det er også noen klare forskjeller mellom disse to variantene:


Outlet-butikker selger gjerne varer fra tidligere sesonger eller overproduksjon som de ønsker å kvitte seg med. Det kan være modeller eller farger som går ut av det normale sortimentet, men det kan også være klær som har blitt laget spesielt for outletbutikken. Dette er grunner til hvorfor prisene er rimeligere enn det du finner i de vanlige butikkene. Kvaliteten er som regel fortsatt høy. 

Salg

"Vanlig" salg er ofte midlertidige og tilbudene vil variere. Butikker har gjerne salg når det kommer sesongskifter, når de skal feire en spesiell anledning eller når de har behov for å kvitte seg med varelageret før nye produkter kommer inn. Salg kan også ha begrensninger, for eksempel at det bare gjelder for bestemte størrelser eller farger. 


En annen forskjell er at outlet-butikker ofte har et fast utvalg av varer, mens salg ofte er mer tilfeldige og vil variere fra butikk til butikk, avhengig av hva de ønsker å selge/kvitte seg med.

Det er verdt å merke seg at noen butikker også kan ha salg på outlet-varer, slik at du kan få ekstra rabatt på allerede nedsatte klær. Da kan du virkelig gjøre de store kuppene! Uansett om du velger å handle på en outlet eller under et salg, kan du finne gode tilbud på klær av høy kvalitet hvis du tar deg tid til å se rundt og sammenligne priser og kvalitet.


Meld deg derfor på vårt nyhetsbrev for billige barneklær her, slik at du blir varslet når nye partier eller rimelige barneklær kommer i nettbutikken.

© Billigebarneklær 2024